[EN] The engagement in tandem of well-known organic reactions such as the Pd-catalyzed Sonogashira cross-coupling reaction, nucleophilic substitution and elimination reactions, enables the synthesis of otherwise difficult ...
[EN] The expected increased share of renewables due to the ongoing energy transition may reduce the estimated potential mitigation effect of wood. Here, we estimated the climate change mitigation effect for five scenarios ...
Vásquez, Francisco; Verdú Amat, Samuel; Islas, Alma R.; Barat Baviera, José Manuel; Grau Meló, Raúl(Cogent OA, 2016)
[EN] Wheat flour was partially substituted with sorghum (SF), oat (OF), or corn (CF) flours at the 2.5, 5, 7.5, and 10% levels. Particle size (D), water-holding capacity, pasting properties with the Rapid Visco Analyser ...
Solis Díaz, Cecilia; Navarrete Algaba, Laura; Roitsch, Stefan; Serra Alfaro, José Manuel(Royal Society of Chemistry, 2012)
[EN] New composite cathodes for proton conducting solid oxide fuel cells (PC-SOFCs) based on the novel La5.5WO12-delta (LWO) electrolyte have been developed. First the applicability of LWO as a protonic electrolyte has ...
Sola Toscano, Delia María(Universitat Politècnica de València, 2019-09-05)
[ES] En el presente estudio se lleva a cabo la sustitución de los azúcares
presentes en las Galletas María. El objetivo fue el de reducir los azúcares del
producto terminado, manteniendo o mejorando la percepción ...
Warren, John(Universitat Politècnica de València, 2012-12-26)
[EN] In the paper, the author explores the view that structure is the essential component of buildings. Conservators have the options of structural repair, reinforcement, or replacement. The comparative ethics of these ...
Escudero Campos, Laura(Universitat Politècnica de València, 2021-10-26)
[ES] El aumento de la demanda de productos de acuicultura en los últimos años hace necesario la necesidad urgente de la búsqueda de nuevas fuentes de proteínas y de HUFA n-3 (ácidos grasos altamente insaturados), que ...
Vasquez-Lara, Francisco; Soto Padilla, Daniel; Cordero Fernández, Diana Laura; Granados Nevárez, María del Carmen; Islas Rubio, Alma Rosa; Verdú Amat, Samuel; Grau Meló, Raúl; Barat Baviera, José Manuel(Asociación Iberoamericana de Tecnología Postcosecha, S.C., 2018)
[ES] El tratamiento térmico en harinas es un proceso que se ha venido utilizando para generar modificaciones en sus componentes
principales, como lo son las proteínas y almidón. Estos cambios pueden ser la desnaturalización ...