Silva, Mauro Emilio(Universitat Politècnica de València, 2024-05-27)
[ES] El trabajo de fin de master a continuación realiza un análisis del mercado de la yerba mate en argentina, partiendo de un entorno global hacia los factores particulares del mercado, donde se destaca como afectan al ...
Payá Vidal, Mara(Universitat Politècnica de València, 2017-12-14)
[EN] Yerba Mate is a hot beverage coming from the Northern part of Argentina. As one of the most popular products in South America and sign of the Argentinian culture since long time ago, Yerba Mate is presented in the ...
Agüero, Ángel; Corral Perianes, Esther; Abarca de las Muelas, Sara Soledad; Lascano-Aimacaña, Diego Sebastián; García-Soto, María del Mar de la Fuente; Peltzer, Mercedes Ana; Balart, Rafael; Arrieta, Marina Patricia(MDPI AG, 2023-01)
[EN] In this study, yerba mate waste (YMW) was used to produce a kombucha beverage, and the obtained microbial cellulose produced as a byproduct (KMW) was used to reinforce a mechanically recycled poly(lactic acid) (r¿PLA) ...
Cimino Viñales, Yamile(Universitat Politècnica de València, 2024-10-23)
[ES] Este trabajo explora la brecha entre la oferta de productos argentinos y las expectativas de la
comunidad argentina en España, enfocándose en la Yerba Mate. Además de ser una bebida
tradicional, la Yerba Mate es un ...