Gimeno Pardo, Vicente(Universitat Politècnica de València, 2015-11-09)
[ES] El objetivo del presente trabajo es estudiar el efecto de la incorporación de ácido fólico encapsulado en un material mesoporoso sobre las propiedades fisicoquímicas y reológicas de yogur entero y desnatado durante ...
Pérez-Esteve, Édgar; Ruiz Rico, María; Fuentes López, Ana; Marcos Martínez, María Dolores; Sancenón Galarza, Félix; Martínez-Máñez, Ramón; Barat Baviera, José Manuel(Elsevier, 2016-05-03)
[EN] In this work, we have studied the ability of a mesoporous silica support loaded with folic acid and functionalized with amines (S1) to modulate the bioaccessibility of the vitamin after its incorporation in stirred ...
Alcázar Chirlaque, Raúl(Universitat Politècnica de València, 2011-10-13)
In the Western world today, cow's milk is produced on an industrial scale, and is by far the most commonly consumed form of milk. Commercial dairy farming using automated milking equipment produces the vast majority of ...
[EN] Three batches of yoghurts were made from goat s milk with different enrofloxacin concentrations
(0, 50, 100 and 150 lg/kg). Quality parameters were analysed at 1, 7, 14 and 28 days at 5 °C.
Drug residues were also ...
Nordlund Sierra, David Pablo(Universitat Politècnica de València, 2017-01-10)
[ES] Este Trabajo Final de Grado tiene como objetivo la inscripción en el Registro de
Establecimientos Agroalimentarios (en adelante R.E.A.) de una nueva instalación de una
fábrica de yogur. Se trata de un proyecto técnico ...