Sierra López, Marta(Universitat Politècnica de València, 2017-07-21)
[ES] Design Thinking, es una metodología que permite generar ideas innovadoras centrando su
eficacia en el conocimiento de los usuarios para dar soluciones a las necesidades reales. En el
presente trabajo se ha empleado ...
Barke, Wibke(Universitat Politècnica de València, 2014-09-24)
[ES] El presente Trabajo Fin de Grado, “Elaboración y Valoración de Yogures de Vegetales”, consistió en la formulación, elaboración y posterior valoración de las características fisicoquímicas, microbiológicas y sensoriales ...
Ares, Gaston; Piqueras Fiszman, Betina; Varela Tomasco, Paula Alejandra; Morant Marco, Ricardo; Martín López, Arantxa; Fiszman Dal Santo, Susana(Elsevier, 2011-10)
In this research work, a multidisciplinary approach was applied to answer the question: do consumers perceive what semiotics want to convey? The idea behind was to determine if consumers' expectations and associations ...
BENITEZ SANTILLÁN, LOURDES(Universitat Politècnica de València, 2013-04-16)
[ES] El objetivo de este trabajo fue formular yogures con un alto contenido en fibra procedente de zanahoria. Para lo cual se utilizaron diferentes tipos de leches (entera, desnatada y sin lactosa) y endulzantes (sacarosa ...
Protein is recognized as the macronutrient with the highest satiating ability. Yogurt can be an excellent basis for designing satiating food as it is protein-based food product. Five different set-type yogurts were formulated ...
Izquierdo Nieto, Sara(Universitat Politècnica de València, 2018-03-09)
[ES] En la actualidad, la mejora en la calidad de los productos es una necesidad
para poder afrontar las nuevas exigencias que impone el mercado global. Las
crecientes tendencias hacia la garantía de calidad e inocuidad ...
González-Navarro, Emilio José; Beltrán Martínez, Mª Carmen; Molina Pons, Mª Pilar; Pérez-Barbería, Francisco Javier; Molina Casanova, Ana María; Berruga Fernández, María Isabel(MDPI AG, 2022-11-03)
[EN] The aim of this study was to investigate the potential use of goat colostrum to produce a yogurt-type product as a novel functional dairy food. Four batches of fermented goat colostrum (GCY) were produced using fermented ...
Given their broad spectrum, cephalosporins are used for combating mastitis in dairy species. Many cephalosporins, such as cephalexin, have not been authorized for use in lactating sheep and because veterinary drugs for use ...