Pastor Alcañiz, Laura; Doñate Hernández, Silvia; Ferrer-Polonio, Eva; Mendoza Roca, José Antonio; Iborra Clar, Alicia(Infoedita, 2014)
[EN] The treatment of fermentation brine from Spanish style green table
olives processing is difficult by to their very nature. These wastewaters
are characterized by very high conductivity (77-99 mS/cm), high values
of ...
Pinar Escobar, Sara(Universitat Politècnica de València, 2023-09-05)
[ES] La industria de elaboración de aceitunas de mesa genera anualmente un volumen considerable de subproductos, constituidos mayoritariamente por aceitunas que no alcanzan los estándares de calidad establecidos aunque ...
Córdoba Serra, Laura(Universitat Politècnica de València, 2018-09-12)
[ES] En este trabajo se ha planteado un doble objetivo. El primer objetivo es evaluar la oferta de
productos de aceituna de mesa en el mercado español y determinar las preferencias de los
consumidores ...
Mallebrera Simarro, Miriam(Universitat Politècnica de València, 2021-07-29)
[ES] El envasado de aceitunas en doy-pack es uno de los formatos de venta que más ha aumentado en el mercado durante los últimos años, por su comodidad y ligereza, siendo uno de los formatos de comercialización más ...
Roig Bataller, Bárbara(Universitat Politècnica de València, 2015-09-18)
[EN] Study of the fouling of ultrafiltration membranes used for the treatment of residual brines from the elaboration of table olives and application of conventional cleaning methods (alkalis, acids, commercial detergents) ...
Cifuentes Cabezas, Magdalena Soledad(Universitat Politècnica de València, 2017-10-20)
[EN]
Wastewaters generated in the industrial processes of the food sector present high pollutant loads and not all are treated. One example are the wastewaters from the production of table olives, which are characterised ...
Ferrer Polonio, Eva(Universitat Politècnica de València, 2018-05-19)
The treatment of an industrial wastewater has been carried out in this Doctoral Thesis. This wastewater is the spent brine generated from the lactic Fermentation step during the "Spanish Stile" Table Olives Production ...