Gabaldón Vizcaíno, María Belén(Universitat Politècnica de València, 2024-03-27)
[ES] La nueva normativa sobre la cadena alimentaria abarca desde las materias primas procedentes de los sectores agrícola, ganadero y pesquero hasta la distribución de los productos de alimentación. Incorpora la prohibición ...
Merizalde Aguilar, Christian Alberto(Universitat Politècnica de València, 2021-10-18)
[EN] Each year, an estimated one third of all food produced, equivalent to 1.3 billion tons worth, ends up in the bins of consumers and retailers, or spoiling due to poor transportation and harvesting practices. To fully ...
Ramos Munera, Alberto(Universitat Politècnica de València, 2021-10-08)
[ES] Los materiales plásticos se encuentran muy presentes en nuestra vida cotidiana debido a sus buenas propiedades. Una de estas propiedades es su resistencia a la degradación. Los plásticos que se emplean en diversas ...
Grunert, Klaus G.(Universitat Politècnica de València, 2006)
[EN] This paper analyses the changing competence requirements which members of the food chain face in their pursuit of competitive advantage. Two groups of trends serve as point of departure: more dynamic and heterogeneous ...
Ramón Fernández, Francisca(Editorial Universidad Nacional de La Plata, 2022-12-28)
[EN] the need to avoid unfair commercial practices in the field of contracting agricultural and food products has been regulated in Law 16/2021, which modifies what is known as the ¿Chain Law¿. In this study we propose to ...
Sánchez Prado, Sara(Universitat Politècnica de València, 2021-10-18)
[ES] Año 2020: tiempo de coronavirus. Un año marcado en negro para siempre. Un virus que nos obligó a parar en seco nuestras vidas y con ello, gran parte de la actividad económica, con una excepción: las imágenes que nos ...