[EN] The limited availability of drugs registered for dairy goats makes veterinarians prescribe off-label treatments with a legally established minimum safety period of seven days. The aim of this work was to verify if the ...
Peiró Asensi, Joel(Universitat Politècnica de València, 2024-03-28)
[ES] El sector ovino-caprino, incluyendo ambas orientaciones productivas (carne y leche) representa en torno al 4 % de la Producción Final Agraria (PFA) en España, con un valor estimado de 2.267,0 millones de euros en 2021. ...
González González, Mar(Universitat Politècnica de València, 2021-05-25)
[ES] La leche de cabra se destina principalmente a la elaboración de queso. En general se considera que la aptitud de la leche para su transformación en este producto lácteo depende de diferentes factores como las propiedades ...
Román Paterna, Carlos(Universitat Politècnica de València, 2015-09-18)
[EN] In the present study on cheese goat cheese and cow mixed mainly acidic coagulation produced in Quesos y Postres del Niño S.L. used a number of parameters of interest to the dairy industry, such as: the evolution of ...
[EN] The presence of antibiotics in milk destined for cheese production may affect the biological processes responsible for the formation of volatile compounds, leading to alterations in the characteristic cheese flavor ...