Gómez-Tejedor, José Antonio; Van Overberghe, Niek; Rico Tortosa, Patricia María; Gómez Ribelles, José Luís(Elsevier, 2011)
This work evaluates the influence of electrospinning process parameters on the mean diameter and standard deviation of fiber diameters in electrospun poly(ethyl methacrylate) (PEMA). Processing conditions were selected ...
Mor Llombart, Paula(Universitat Politècnica de València, 2021-10-01)
[ES] La quinoa (Chenopodium quinoa) es un pseudocereal rico en proteínas, fibra y almidón, y fuente de minerales, vitaminas y compuestos bioactivos. Su consumo contribuye a la sostenibilidad ambiental y su alta adaptabilidad ...
[EN] Helicobacter pylori is an emergent foodborne pathogen of concern, the entrance of which into the food chain has been recently related with the possible contamination of raw or minimally processed vegetables. The present ...
Tercero Atencia, Esther(Universitat Politècnica de València, 2021-09-01)
[ES] Las lentejas (Lens culinaris) es una de las legumbres más consumidas a nivel mundial, en parte debido a la calidad de su perfil nutricional, rico en proteínas, fibra, vitaminas y minerales. Además, tanto su cultivo ...