[EN] The demand for sustainable and healthy food is increasing. Therefore, it is necessary to find new sources of functional ingredients for design of novel food products. Microalgae are reliable sources of functional ...
Alcover Ibáñez, Ana(Universitat Politècnica de València, 2021-09-07)
[ES] El objetivo general de este trabajo fue evaluar la opinión de los consumidores sobre diferentes tipos de envases alimentarios, en desarrollo y/o comercializados, que utilizan la nanotecnología para mejorar alguna de ...
Hervas Fuertes, Pau(Universitat Politècnica de València, 2020-10-13)
[ES] El objetivo de este trabajo fue revisar las principales aplicaciones de la nanotecnología que se están desarrollando, o que ya están implementadas, en el sector agroalimentario y evaluar la opinión de los consumidores ...
Gómez-Llorente, Héctor; Hervás, Pau; Pérez-Esteve, Édgar; Barat Baviera, José Manuel; Fernández Segovia, Isabel(Elsevier BV, 2022-04)
[EN] The purpose of this work was to evaluate Spanish consumers' opinions on using nanotechnology in food processing and packaging. For this purpose, a literature review was carried out in the main research database to ...
Pérez-Esteve, Édgar; Alcover, Ana; Barat Baviera, José Manuel; Fernández Segovia, Isabel(Elsevier, 2022-12-31)
[EN] Food packaging is essential in food preservation and distribution. This sector is constantly evolving to develop more sustainable packaging materials with greater functionality to guarantee quality and food safety. ...