Ferrer-Polonio, Eva; Mendoza Roca, José Antonio; Iborra Clar, Alicia; Alonso Molina, José Luís; Pastor Alcañiz, Laura(Elsevier, 2016-11)
Biological treatment of hypersaline wastewaters such as fermentation brine from table olive processing (FTOP), was carried out using four sequential biological reactors (SBRs). These wastewaters were characterized by ...
Ferrer-Polonio, Eva; Mendoza Roca, José Antonio; Iborra Clar, Alicia; Alonso Molina, José Luís; Pastor Alcañiz, Laura(Elsevier, 2015-08-01)
Biological treatment of hypersaline effluents with high organic matter concentrations is difficult to carry out and it can require a long start-up phase. This is the case of the treatment of fermentation brines from the ...
Pinar Escobar, Sara(Universitat Politècnica de València, 2023-09-05)
[ES] La industria de elaboración de aceitunas de mesa genera anualmente un volumen considerable de subproductos, constituidos mayoritariamente por aceitunas que no alcanzan los estándares de calidad establecidos aunque ...
Córdoba Serra, Laura(Universitat Politècnica de València, 2018-09-12)
[ES] En este trabajo se ha planteado un doble objetivo. El primer objetivo es evaluar la oferta de
productos de aceituna de mesa en el mercado español y determinar las preferencias de los
consumidores ...
Ferrer-Polonio, Eva; Iborra Clar, Alicia; Mendoza Roca, José Antonio; Pastor Alcañiz, Laura(Wiley, 2016-01)
BACKGROUND Fermentation brine from Spanish style green table olives processing (FTOP) is characterized by very high conductivity (around 88 mS cm(-1)), high values of suspended solids (near 1300 mg L-1), chemical oxygen ...
Mallebrera Simarro, Miriam(Universitat Politècnica de València, 2021-07-29)
[ES] El envasado de aceitunas en doy-pack es uno de los formatos de venta que más ha aumentado en el mercado durante los últimos años, por su comodidad y ligereza, siendo uno de los formatos de comercialización más ...