Asins Navarro, Desamparados(Universitat Politècnica de València, 2016-10-13)
[ES] En la actualidad hay una demanda creciente de alimentos saludables que puedan repercutir en la calidad de vida de la sociedad. En esta línea, la reformulación de gominolas con nuevos edulcorantes que contrarresten los ...
Martínez Ruescas, Adrián(Universitat Politècnica de València, 2016-10-17)
[ES] El objetivo del presente trabajo es la formulación de un producto horneado, en concreto, de
galletas con sustitución del 20% de harina de quínoa y diferentes edulcorantes como son la
tagatosa y la estevia paa el ...
RUBIO-ARRAEZ, SUSANA; Capella Hernández, Juan Vicente; Ortolá Ortolá, Mª Dolores; Castelló Gómez, María Luisa(Akadémiai Kiadó, 2016-09)
The aim of this study was to make mandarin orange marmalades in which sucrose is
replaced by sweeteners such as tagatose and isomaltulose, which are noncarcinogenic
and have a low glycemic index. Analyses of rheology, ...
Rubio Arraez, Susana; Sahuquillo Ceruelos, Sergio; Capella Hernández, Juan Vicente; Ortolá Ortolá, Mª Dolores; Castelló Gómez, María Luisa(Wiley, 2015-08)
Today's society shows a growing interest in healthy, safe and high nutritional quality food. Thus, in this paper sweet orange marmalades have been developed using healthy sweeteners (tagatose and oligofructose) in different ...
[EN] The replacement of sucrose by new noncariogenic and low glycaemic index sweeteners (isomaltulose and tagatose) and the addition of natural watermelon juice in jelly have been assessed in terms of composition, texture, ...
Rubio Arraez, Susana; Capella Hernández, Juan Vicente; Ortolá Ortolá, Mª Dolores; Castelló Gómez, María Luisa(Wiley, 2015-09)
Lemon slices were osmotically dehydrated using the following healthy sweeteners as osmotic agents: tagatose, isomaltulose, oligofructose and aqueous extract of stevia. A kinetic study using a Fickian approach was performed, ...
RUBIO-ARRAEZ, SUSANA; Capella Hernández, Juan Vicente; Castelló Gómez, María Luisa; Ortolá Ortolá, Mª Dolores(Springer Verlag (Germany), 2016-10)
In this study the effect of sweeteners with low glycemic index and non-cariogenic characteristics (isomaltulose, oligofructose and tagatose) in jelly prepared with citrus juice has been evaluated considering a citrus jelly ...
Benavent Sanleón, María del Carme(Universitat Politècnica de València, 2015-07-20)
[ES] El creciente interés por mejorar los hábitos alimentarios de la sociedad
afecta considerablemente al sector de los postres. Así, la sustitución de los
azúcares convencionales por otros edulcorantes/azúcares junto ...