Houhou, Fakhreddine(Universitat Politècnica de València, 2021-11-29)
[ES] Hoy en día, los virus de las plantas no sólo se perciben como patógenos, sino que también son capaces de establecer una asociación beneficiosa con sus huéspedes y colaborar desde un punto de vista biotecnológico. El ...
Gázquez Navarro, José Javier(Universitat Politècnica de València, 2024-01-11)
[ES] El presente trabajo de fin de máster aborda el desarrollo y la caracterización de formulaciones de Ácido Poliláctico (PLA) con plastificantes ecológicos de la familia de los
tartratos y de los tocoferoles. El PLA se ...
[EN] The effects of the dietary inclusion of fats with different origin (lard or vegetal oil), fatty acid profile (linseed or sunflower), oxidation level (fresh, peroxidised: 11 d at 55ºC or oxidised: 31 h at 140ºC) and ...
[EN] The present study was conducted to determine the major bioactive lipid components of the seed oils of
nine pomegranate (Punica granatum L.) cultivars grown in Spain, namely fatty acids, vitamin E and sterol
compositions. ...
Jiménez Marco, Alberto(Universitat Politècnica de València, 2013-04-25)
Abstract
Biodegradable starch-glycerol based films were obtained. The influence of lipid compounds (palmitic, stearic and oleic acid), other polymers (hydroxypropylmethylcellulose and sodium caseinate) and bioactive ...
[EN] The application of antioxidant ingredients is one of the most common ways to delay and prevent the detrimental effect of oxygen in foods. Some of the most widely used and studied antioxidants are carboxylic acids, ...