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Effects of high-intensity ultrasound on drying kinetics and antioxidant properties of passion fruit peel

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effects of high-intensity ultrasound on drying kinetics and antioxidant properties of passion fruit peel

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Do Nascimento, EMGC.; Mulet Pons, A.; Ramirez Ascheri. José Luis; Piler De Carvalho, CW.; Cárcel Carrión, JA. (2016). Effects of high-intensity ultrasound on drying kinetics and antioxidant properties of passion fruit peel. Journal of Food Engineering. 170:108-118. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.09.015

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/111786

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Metadatos del ítem

Título: Effects of high-intensity ultrasound on drying kinetics and antioxidant properties of passion fruit peel
Autor: do Nascimento, Elisabete M. G. C. Mulet Pons, Antonio Ramirez Ascheri. José Luis Piler de Carvalho, Carlos Wanderlei Cárcel Carrión, Juan Andrés
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study was to evaluate the effect of temperature and ultrasound application on drying kinetics and antioxidant potential of passion fruit peel. To this end, drying experiments (1 ms1) were carried out ...[+]
Palabras clave: Ultrasonics , Convective Drying , Mass Transfer Resistance , Diffusivity , Antioxidants
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2015.09.015
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.09.015
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//DPI2012-37466-C03-03/ES/APLICACION DE LOS ULTRASONIDOS DE POTENCIA EN LA INTENSIFICACION DE PROCESOS DE SECADO A BAJA TEMPERATURA. ANALISIS DEL PROCESO Y EFICACIA ENERGETICA/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Spanish Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO) and the European Regional Development Fund (ERDF) through project DPI2012-37466-CO3-03, and also the support of ...[+]
Tipo: Artículo

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