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García Hernández, J.; Hernández Pérez, M.; Peinado Pardo, I.; Andrés Grau, AM.; Heredia Gutiérrez, AB. (2018). Tomato-antioxidants enhance viability of L. reuteri under gastrointestinal conditions while the probiotic negatively affects bioaccessibility of lycopene and phenols. Journal of Functional Foods. 43:1-7. doi:https://doi.org/10.1016/j.jff.2017.12.052
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116157
Título: | Tomato-antioxidants enhance viability of L. reuteri under gastrointestinal conditions while the probiotic negatively affects bioaccessibility of lycopene and phenols | |||
Autor: | Peinado Pardo, Irene | |||
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Changes undergone by tomato-antioxidants during gastrointestinal digestion of raw and fried tomato, with or without presence of the probiotic Lactobacillus reuteri ATCC 55730, were studied.
Frying process enhanced ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |||
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.jff.2017.12.052 | |||
Código del Proyecto: |
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Agradecimientos: |
Authors thanks the Universitat Politecnica de Valencia for the financial support given the research project "Simulacion gastrointestinal para el estudio de las interacciones "ingrediente funcional-matriz alimentaria" y su ...[+]
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Tipo: |
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