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Study of the hot air drying process of chicken breast by non-invasive techniques

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Study of the hot air drying process of chicken breast by non-invasive techniques

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Tomás Egea, JÁ.; Castro Giráldez, M.; Colom Palero, RJ.; Fito Suñer, PJ. (2018). Study of the hot air drying process of chicken breast by non-invasive techniques. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 481-488. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7733

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116654

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Título: Study of the hot air drying process of chicken breast by non-invasive techniques
Autor: Tomás Egea, Juan Ángel Castro Giráldez, Marta Colom Palero, Ricardo José Fito Suñer, Pedro José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros de Telecomunicación - Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Telecomunicació
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Instituto de Instrumentación para Imagen Molecular - Institut d'Instrumentació per a Imatge Molecular
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Food drying is one of the main unit operations for food preservation and it is based on the difference of chemical potential between the product and a fluid with lower chemical potential. The objective of this work ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Poultry meat , Hot air drying , Permitivity , Infrared , Drying kinetics
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7733
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7733
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-80643-R/ES/UTILIZACION DE LAS PROPIEDADES DIELECTRICAS EN EL CONTROL DE LA CALIDAD Y DE LA SEGURIDAD DE LA CARNE DE AVE/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from: the Spanish Ministerio de Economía, Industria y Competitividad, Programa Estatal de I+D+i orientada a los Retos de la Sociedad AGL2016-80643-R, Agencia Estatal de ...[+]
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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