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Effect of air drying temperature on phytochemical properties of brown seaweed Bifurcaria bifurcata

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of air drying temperature on phytochemical properties of brown seaweed Bifurcaria bifurcata

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Arufe, S.; Sineiro, J.; Chenlo, F.; Moreira, R. (2018). Effect of air drying temperature on phytochemical properties of brown seaweed Bifurcaria bifurcata. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 865-872. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7496

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116758

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Metadatos del ítem

Título: Effect of air drying temperature on phytochemical properties of brown seaweed Bifurcaria bifurcata
Autor: Arufe, Santiago Sineiro, Jorge Chenlo, Francisco Moreira, Ramón
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The purpose of this study was to determine the effects of convective air-drying at different temperatures (35, 50, 60 and 75°C) on the color of Bifurcaria bifurcata (BB) seaweed powders obtained after milling, the ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Phaeophyceae , Antioxidant activity , Carbohydrate , Color , Polyphenols
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7496
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7496
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//CTQ2013-43616-P/ES/OBTENCION DE PRODUCTOS SIN GLUTEN ENRIQUECIDOS CON ALGA MICRONIZADA Y CON EXTRACTOS DE ACTIVIDAD ANTIOXIDANTE: INFLUENCIA DE LOS PROCESOS TERMICOS/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Ministry of Economy and Competitiveness of Spain and European Regional Development Fund (ERDF) of European Union by the research project (CTQ 2013-43616/P).
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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