- -

Recent developments in functional bakery products and the impact of baking on active ingredients

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Recent developments in functional bakery products and the impact of baking on active ingredients

Mostrar el registro completo del ítem

Zhang, L.; Boom, R.; Chen, X.; Schutyser, M. (2018). Recent developments in functional bakery products and the impact of baking on active ingredients. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 667-674. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7593

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117464

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Recent developments in functional bakery products and the impact of baking on active ingredients
Autor: Zhang, Lu Boom, Remko Chen, Xiao Schutyser, Maarten
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Active ingredients can be supplemented into a bakery product to produce functional food. However, the preservation of the functionality of these active ingredients during baking remains a challenge for food industry. ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Baking , Active ingredients , Probiotics , Inactivation kinetics , Functional food
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7593
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7593
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem