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Stability of the potent antioxidant peptideSNAAC identified from Spanish dry cured ham | 242 |
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
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Stability of the potent antioxidant peptideSNAAC identified from Spanish dry cured ham | 1 | 4 | 5 | 3 | 3 | 6 | 2 |
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Food Res Int 2018, 105, 873-879.pdf | 486 |
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Estados Unidos | 111 |
China | 33 |
España | 26 |
Francia | 14 |
Canadá | 10 |
Alemania | 10 |
Indonesia | 6 |
Irán | 6 |
Irlanda | 4 |
Japón | 4 |
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Ashburn | 41 |
Barcelona | 14 |
Mountain View | 11 |
Grenoble | 10 |
Hangzhou | 9 |
Boardman | 8 |
Valencia | 8 |
San Mateo | 7 |
Montréal | 6 |
Pohuwato | 6 |