Visualizaciones | |
---|---|
Reducing sodium content in dry-cured pork loin. A novel process using water vapour permeable bags | 151 |
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Reducing sodium content in dry-cured pork loin. A novel process using water vapour permeable bags | 0 | 2 | 4 | 5 | 4 | 5 | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
7627-22655-2-PB.pdf | 140 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 75 |
China | 19 |
España | 13 |
Francia | 9 |
Alemania | 6 |
Irlanda | 5 |
Venezuela | 5 |
Canadá | 4 |
Brasil | 3 |
Suecia | 3 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 22 |
Grenoble | 6 |
Hangzhou | 6 |
Louisville | 6 |
Des Moines | 5 |
Málaga | 5 |
San Mateo | 5 |
Valencia | 5 |
Zhengzhou | 5 |
Dublin | 4 |