Visualizaciones | |
---|---|
Using different fibers to replace fat in sponge cakes: In vitro starch digestion and physico-structural studies | 224 |
mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Using different fibers to replace fat in sponge cakes: In vitro starch digestion and physico-structural studies | 0 | 2 | 3 | 3 | 5 | 4 | 0 |
Visualizaciones | |
---|---|
Diez-Sanchez et al., 2018 (VERSION AUTOR) Using different fibers ....pdf | 465 |
1 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 134 |
China | 16 |
España | 16 |
Francia | 13 |
Alemania | 6 |
Siria | 5 |
Irlanda | 4 |
México | 3 |
Perú | 3 |
Austria | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 67 |
Louisville | 14 |
Valencia | 13 |
Grenoble | 9 |
Alameda | 6 |
Colima | 3 |
Dublin | 3 |
Lima | 3 |
Nanjing | 3 |
Zhengzhou | 3 |