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Ultrafiltration of whey: membrane performance and modelling using a combined pore blocking-cake formation model

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Ultrafiltration of whey: membrane performance and modelling using a combined pore blocking-cake formation model

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Corbatón Báguena, MJ.; Alvarez Blanco, S.; Vincent Vela, MC. (2018). Ultrafiltration of whey: membrane performance and modelling using a combined pore blocking-cake formation model. Journal of Chemical Technology & Biotechnology. 93(7):1891-1900. https://doi.org/10.1002/jctb.5446]

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/124219

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Título: Ultrafiltration of whey: membrane performance and modelling using a combined pore blocking-cake formation model
Autor: Corbatón Báguena, María José Alvarez Blanco, Silvia Vincent Vela, Maria Cinta
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Química y Nuclear - Departament d'Enginyeria Química i Nuclear
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] BACKGROUNDUltrafiltration has been considered as a green' technique to treat different industrial wastewaters, such as whey in the dairy industry. However, fouling is one of the major drawbacks in the industrial ...[+]
Palabras clave: Ultrafiltration , Whey model solutions , Membrane fouling , Fouling mechanisms , Complete pore blocking parameter
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology. (issn: 0268-2575 )
DOI: 10.1002/jctb.5446]
Editorial:
John Wiley & Sons
Versión del editor: http://doi.org/10.1002/jctb.5446]
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//CTM2010-20186/ES/TECNICAS NO CONVENCIONALES PARA LA LIMPIEZA DE MEMBRANAS DE ULTRAFILTRACION APLICADAS EN LA INDUSTRIA ALIMENTARIA/
Agradecimientos:
This work was supported by the Spanish Ministry of Science and Innovation (project CTM2010-20186).
Tipo: Artículo

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