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Effect of the genetic line and oleic acid-enriched mixed diets on the subcutaneous fatty acid composition and sensory characteristics of dry-cured shoulders from Iberian pig

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of the genetic line and oleic acid-enriched mixed diets on the subcutaneous fatty acid composition and sensory characteristics of dry-cured shoulders from Iberian pig

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Carrapiso, AI.; Tejeda, JF.; Noguera, JL.; Ibáñez-Escriche, N.; Gonzalez, E. (2020). Effect of the genetic line and oleic acid-enriched mixed diets on the subcutaneous fatty acid composition and sensory characteristics of dry-cured shoulders from Iberian pig. Meat Science. 159:1-6. https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.107933

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/176397

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Título: Effect of the genetic line and oleic acid-enriched mixed diets on the subcutaneous fatty acid composition and sensory characteristics of dry-cured shoulders from Iberian pig
Autor: Carrapiso, Ana Isabel Tejeda, Juan Florencio Noguera, Jose Luis Ibáñez-Escriche, Noelia Gonzalez, Elena
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study was to research the effect of the genetic background (Retinto, Torbiscal, and their reciprocal crosses) on the subcutaneous fatty acids and the sensory characteristics of dry-cured shoulders from ...[+]
Palabras clave: Iberian pig line , Diallelic cross , Genotype x diet interaction , Sensory characteristics , Fatty acids , Reciprocal cross
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Meat Science. (issn: 0309-1740 )
DOI: 10.1016/j.meatsci.2019.107933
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.107933
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//RTA2012-00054-C02-01/ES/Utilización de información genómica masiva para mejorar la calidad de los productos de cerdo ibérico en una población de referencia mixta y el estudio de su interacción con la alimentación./
info:eu-repo/grantAgreement/CDTI//IDI-20140447/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge INGA FOOD S.A. for their cooperation with the experimental protocol and their technical support. The work was partially funded by the Center for Industrial Technological Development (CDTI) ...[+]
Tipo: Artículo

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