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Acoustic fields of acid suspensions containing cassava bagasse: Influence of physical properties on acoustic attenuation

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Acoustic fields of acid suspensions containing cassava bagasse: Influence of physical properties on acoustic attenuation

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Carregari-Polachini, T.; Mulet Pons, A.; Telis-Romero, J.; Carcel, JA. (2021). Acoustic fields of acid suspensions containing cassava bagasse: Influence of physical properties on acoustic attenuation. Applied Acoustics. 177:1-10. https://doi.org/10.1016/j.apacoust.2021.107922

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182266

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Título: Acoustic fields of acid suspensions containing cassava bagasse: Influence of physical properties on acoustic attenuation
Autor: Carregari-Polachini, Tiago Mulet Pons, Antonio Telis-Romero, Javier Carcel, Juan A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effects produced by high-intensity ultrasound application during the acid pretreatment of biomass can enhance its later conversion into bioethanol. Therefore, it is interesting to evaluate how residues,such as ...[+]
Palabras clave: Acoustic field , Calorimetric method , Ultrasound , Attenuation , Modeling
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Applied Acoustics. (issn: 0003-682X )
DOI: 10.1016/j.apacoust.2021.107922
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.apacoust.2021.107922
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/FAPESP//2017%2F06518-2/
info:eu-repo/grantAgreement/CAPES//88881.132626%2F2016-01/
info:eu-repo/grantAgreement/INIA//RTA2015-00060-C04-03/
info:eu-repo/grantAgreement/CAPES//001/
info:eu-repo/grantAgreement/INSTITUTO NACIONAL DE INV. Y TECNOL. AGRARIA Y ALIMENTARIA //RTA2015-00060-C04-02//REVALORIZACION INTEGRAL DE SUBPRODUCTOS EN FUNCION DE SUS USOS POTENCIALES: METODOLOGIAS Y ESTRATEGIAS DE ESTABILIZACION PARA LA OPTIMIZACION DEL APROVECHAMIENTO INTEGRAL DE SUBPRODUCTOS/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the INIA-ERDF (RTA2015-00060-C04-02 and RTA2015-00060-C04-03) from Spain and the Sao Paulo Research Foundation -FAPESP (Grant 2017/06518-2) and the Coordination for the Improvement of Higher Level ...[+]
Tipo: Artículo

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