- -

Safety evaluation of the food enzyme rennet paste from the abomasum of suckling goats, lambs and calves

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Safety evaluation of the food enzyme rennet paste from the abomasum of suckling goats, lambs and calves

Mostrar el registro completo del ítem

Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2021). Safety evaluation of the food enzyme rennet paste from the abomasum of suckling goats, lambs and calves. EFSA Journal. 19(12):1-11. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.7006

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/184836

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Safety evaluation of the food enzyme rennet paste from the abomasum of suckling goats, lambs and calves
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Riviere, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina Van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme rennet paste containing chymosin (EC 3.4.23.4), pepsin A (EC 3.4.23.1) and triacylglycerol lipase (triacylglycerol acylhydrolase, EC 3.1.1.3) is prepared from the abomasum of suckling goats, lambs and ...[+]
Palabras clave: Food enzyme , Chymosin , EC 3.4.23.4 , Pepsin A , EC 3.4.23.1 , Triacylglycerol lipase , EC 3.1.1.3 , Abomasum , Suckling goats , Suckling lambs , Suckling calves
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2021.7006
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.7006
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem