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Scientific Guidance for the submission of dossiers on Food Enzymes

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Scientific Guidance for the submission of dossiers on Food Enzymes

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Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2021). Scientific Guidance for the submission of dossiers on Food Enzymes. EFSA Journal. 19(10):1-37. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6851

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/185439

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Metadatos del ítem

Título: Scientific Guidance for the submission of dossiers on Food Enzymes
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina Van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Following a request from the European Commission, EFSA developed an updated scientific guidance to assist applicants in the preparation of applications for food enzymes. This guidance describes the scientific data to ...[+]
Palabras clave: Food enzymes , Guidance , Applications
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2021.6851
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6851
Tipo: Artículo

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