- -

Safety evaluation of the food enzyme containing chymosin and pepsin from the abomasum of calves and cows

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Safety evaluation of the food enzyme containing chymosin and pepsin from the abomasum of calves and cows

Mostrar el registro completo del ítem

Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2021). Safety evaluation of the food enzyme containing chymosin and pepsin from the abomasum of calves and cows. EFSA Journal. 19(6):1-9. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6636

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/185663

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Safety evaluation of the food enzyme containing chymosin and pepsin from the abomasum of calves and cows
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina Van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme containing chymosin (EC 3.4.23.4) and pepsin (EC 3.4.23.1) is produced from the abomasum of Bos taurus purchased from different rennet manufacturers by Laboratorios Arroyo S.A. The food enzyme is ...[+]
Palabras clave: Chymosin , EC 3.4.23.4 , Pepsin , EC 3.4.23.1 , Abomasum , Calf , Cow , Rennet
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2021.6636
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6636
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem