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Techno-Functional Properties of New Andean Ingredients: Maca (Lepidium meyenii) and Amaranth (Amaranthus caudatus)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Techno-Functional Properties of New Andean Ingredients: Maca (Lepidium meyenii) and Amaranth (Amaranthus caudatus)

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Alarcon-Garcia, MA.; Perez-Alvarez, JA.; López-Vargas, JH.; Pagán Moreno, MJ. (2021). Techno-Functional Properties of New Andean Ingredients: Maca (Lepidium meyenii) and Amaranth (Amaranthus caudatus). Proceedings. 70(1):1-7. https://doi.org/10.3390/foods_2020-07744

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/185762

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Título: Techno-Functional Properties of New Andean Ingredients: Maca (Lepidium meyenii) and Amaranth (Amaranthus caudatus)
Autor: Alarcon-Garcia, Miguel Angel Perez-Alvarez, Jose Angel López-Vargas, Jairo Humberto Pagán Moreno, Mª Jesús
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The use of flours derived from Andean products could be an alternative flour. Molecules with a potential beneficial effect on human health have been reported in maca (Lepidium meyenii) (dietary fibre, Mg, Ca, K, ...[+]
Palabras clave: Healthy meat products , Maca , Amaranth , Water holding capacity , Oil holding capacity
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Proceedings. (eissn: 2504-3900 )
DOI: 10.3390/foods_2020-07744
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods_2020-07744
Tipo: Artículo

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