- -

Proposal of a New Orange Selection Process Using Sensory Panels and AHP

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Proposal of a New Orange Selection Process Using Sensory Panels and AHP

Mostrar el registro completo del ítem

Baviera-Puig, A.; García-Melón, M.; Ortolá Ortolá, MD.; López- Cortés, I. (2021). Proposal of a New Orange Selection Process Using Sensory Panels and AHP. International Journal of Environmental research and Public Health (Online). 18(7):1-17. https://doi.org/10.3390/ijerph18073333

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/188473

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Proposal of a New Orange Selection Process Using Sensory Panels and AHP
Autor: Baviera-Puig, Amparo García-Melón, Mónica Ortolá Ortolá, Mª Dolores López- Cortés, I
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos de Ingeniería - Departament de Projectes d'Enginyeria
Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Although the consumption of fruits and vegetables is being promoted by different institutions as a key question of public health, their consumption is decreasing and their waste is increasing. To address this situation, ...[+]
Palabras clave: Retailing , Supplier selection process , Consumer behavior , Healthy diet , Multicriteria decision making , Food waste , Aroma , Juiciness , Sweetness , Acidity
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
International Journal of Environmental research and Public Health (Online). (eissn: 1660-4601 )
DOI: 10.3390/ijerph18073333
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/ijerph18073333
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem