Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.advisor | Orea Vega, Guadalupe | es_ES |
dc.contributor.author | Morató León, Nadia | es_ES |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T08:02:02Z | |
dc.date.available | 2022-10-26T08:02:02Z | |
dc.date.created | 2022-09-28 | |
dc.date.issued | 2022-10-26 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/188734 | |
dc.description.abstract | [CA] Aquest treball fi de grau té com a objectiu d'anàlisi de la responsabilitat social corporativa al subsector la creació de begudes a Espanya. Per aquest motiu s'ha elegit una mostra d'empreses amb més de 250 treballadors, aquesta te una població total de 26 empreses, però per diferents motius l'estudi es realitza sobre 10 empreses. S'analitzen les seues memòries de sostenibilitat i el grau de difusió d'aquestes. Mitjançant el mètode del Benchmarking s'ha configurat una escala del zero al quatre per determinar numèricament el grau de desenvolupament de l'estàndard GRI. També tenim en compte si relacionen els objectius de desenvolupament sostenible amb les accions que duen a terme. Tot amb la finalitat d'extraure conclusions sobre el grau d'implicació en matèria d'RSC de les principals empreses de la fabricació begudes a Espanya. | es_ES |
dc.description.abstract | [EN] This end grade work aims to analyze the corporate social responsibility for subsector the creation of beverages in Spain. For this reason a sample of companies with more has been chosen of 250 workers, this has a total population of 26 companies, but for different reasons the study is about 10 companies. Analyze their sustainability memories and the degree of diffusion of these. Benchmarking method configured one scale from zero to four to determine numerically the degree of development of the GRI standard. Also take into account if link sustainable development objectives to actions that they do. All in order to draw conclusions about the degree of involvement RSC for major beverage manufacturing companies in Spain. | es_ES |
dc.format.extent | 118 | es_ES |
dc.language | Catalán | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | ODS | es_ES |
dc.subject | EIN | es_ES |
dc.subject | RSC | es_ES |
dc.subject | Sostenibilidad | es_ES |
dc.subject | Sector bebidas | es_ES |
dc.subject | Responsabilidad social corporativa | es_ES |
dc.subject.classification | ECONOMIA, SOCIOLOGIA Y POLITICA AGRARIA | es_ES |
dc.subject.other | Grado en Administración y Dirección de Empresas-Grau en Administració i Direcció d'Empreses | es_ES |
dc.title | Anàlisi dels estats d'informació no financera. Estudi de cas del sector de begudes a Espanya | es_ES |
dc.title.alternative | Análisis de los estados de información no financiera. Estudio de caso del sector de bebidas en España | es_ES |
dc.title.alternative | Analysis of the non-financial information statements. Case study of the beverage sector in Spain | es_ES |
dc.type | Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado | es_ES |
dc.rights.accessRights | Cerrado | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Morató León, N. (2022). Anàlisi dels estats d'informació no financera. Estudi de cas del sector de begudes a Espanya. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/188734 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | TFGM | es_ES |
dc.relation.pasarela | TFGM\151774 | es_ES |