- -

Adapting and Evolving the Traditional Technique of Egg Tempera. Retouching at the Hamilton Kerr Institute

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Adapting and Evolving the Traditional Technique of Egg Tempera. Retouching at the Hamilton Kerr Institute

Mostrar el registro completo del ítem

Braybrook, C. (2023). Adapting and Evolving the Traditional Technique of Egg Tempera. Retouching at the Hamilton Kerr Institute. En 6th International Meeting on Retouching of Cultural Heritage, RECH6. Editorial Universitat Politècnica de València. 98-109. https://doi.org/10.4995/RECH6.2021.13268

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/191853

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Adapting and Evolving the Traditional Technique of Egg Tempera. Retouching at the Hamilton Kerr Institute
Autor: Braybrook, Christine
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This paper discusses the traditional retouching method of egg tempera, which, amongst other retouching techniques, remains a practised and taught method at the Hamilton Kerr Institute (HKI), University of Cambridge, ...[+]
Palabras clave: Retouching techniques , Egg Tempera , Laropal A81 , Cyclooctane
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Compartir igual (by-nc-sa)
ISBN: 9788413960258
Fuente:
6th International Meeting on Retouching of Cultural Heritage, RECH6.
DOI: 10.4995/RECH6.2021.13268
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/RECH/RECH6/paper/view/13268
Título del congreso: RECH6 - 6th International Meeting on Retouching of Cultural Heritage
Lugar del congreso: Valencia, España
Fecha congreso: Noviembre 04-05, 2021
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem