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Consumer perception and acceptability of microalgae based breadstick

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Consumer perception and acceptability of microalgae based breadstick

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García-Segovia, P.; García Alcaraz, V.; Tárrega, A.; Martínez Monzó, J. (2020). Consumer perception and acceptability of microalgae based breadstick. Food Science and Technology International. 26(6):493-502. https://doi.org/10.1177/1082013220906235

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193172

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Metadatos del ítem

Título: Consumer perception and acceptability of microalgae based breadstick
Autor: García-Segovia, Purificación García Alcaraz, V. Tárrega, A. Martínez Monzó, Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The demand for sustainable and healthy food is increasing. Therefore, it is necessary to find new sources of functional ingredients for design of novel food products. Microalgae are reliable sources of functional ...[+]
Palabras clave: Microalgae , Consumers' expectations , Perceptions and acceptance , Neophobia , Realistic location , Check all that apply questionnaire
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Food Science and Technology International. (issn: 1082-0132 )
DOI: 10.1177/1082013220906235
Editorial:
SAGE Publications
Versión del editor: https://doi.org/10.1177/1082013220906235
Tipo: Artículo

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