- -

Effect of Dietary Level of Beet Pulp, with or without Molasses, on Health Status, Growth Performance, and Carcass and Digestive Tract Traits of Rabbits

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of Dietary Level of Beet Pulp, with or without Molasses, on Health Status, Growth Performance, and Carcass and Digestive Tract Traits of Rabbits

Mostrar el registro completo del ítem

Arce, O.; Alagón, G.; Ródenas Martínez, L.; Martinez-Paredes, E.; Moya, V.; Cervera, C.; Pascual Amorós, JJ. (2022). Effect of Dietary Level of Beet Pulp, with or without Molasses, on Health Status, Growth Performance, and Carcass and Digestive Tract Traits of Rabbits. Animals. 12(23):1-12. https://doi.org/10.3390/ani12233441

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193548

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of Dietary Level of Beet Pulp, with or without Molasses, on Health Status, Growth Performance, and Carcass and Digestive Tract Traits of Rabbits
Autor: Arce, Orlando Alagón, Gilbert Ródenas Martínez, Luis Martinez-Paredes, Eugenio Moya, V.J. Cervera, Concha Pascual Amorós, Juan José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Beet pulp is a raw material widely used in feed for growing rabbits, because it is a good source of soluble fiber, and its inclusion is frequently associated with a reduction in the incidence of digestive disorders. ...[+]
Palabras clave: Mortality , Daily gain , Dressing out , Cecal activity
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Animals. (eissn: 2076-2615 )
DOI: 10.3390/ani12233441
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/ani12233441
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2014-53405-C2-1-P/ES/MEJORA GENETICA DEL CONEJO DE CARNE:RESPUESTA A LA SELECCION Y SU EFECTO SOBRE LA REPRODUCCION, ALIMENTACION Y SALUD UTILIZANDO UNA POBLACION CONTROL CRIOCONSERVADA/
Agradecimientos:
This research was funded by the Spanish Ministry of Education and Science (grant no. AGL2014-53405-C2-1-P).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem