- -

Safety assessment of the substance chopped carbon fibres, from carbonised polyacrylonitrile, for use in food contact materials

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Safety assessment of the substance chopped carbon fibres, from carbonised polyacrylonitrile, for use in food contact materials

Mostrar el registro completo del ítem

Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Chesson, A.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.... (2022). Safety assessment of the substance chopped carbon fibres, from carbonised polyacrylonitrile, for use in food contact materials. EFSA Journal. 20(1):1-8. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7003

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/194194

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Safety assessment of the substance chopped carbon fibres, from carbonised polyacrylonitrile, for use in food contact materials
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Chesson, Andrew Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP) assessed the safety of chopped carbon fibres, from carbonised polyacrylonitrile, as food contact material (FCM) substance No 1086, which is ...[+]
Palabras clave: Chopped carbon fibres , Fom carbonised polyacrylonitrile , FCM substance No. 1086 , Filler , Polyether ether ketone (PEEK) , Food contact materials , Safety assessment , Evaluation
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2022.7003
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7003
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem