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Stability of the Cellic CTec2 enzymatic preparation immobilized onto magnetic graphene oxide: Assessment of hydrolysis of pretreated sugarcane bagasse

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Stability of the Cellic CTec2 enzymatic preparation immobilized onto magnetic graphene oxide: Assessment of hydrolysis of pretreated sugarcane bagasse

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Paz-Cedeno, FR.; Carceller-Carceller, JM.; Iborra Chornet, S.; Keitel Donato, R.; Ruiz Rodriguez, AF.; Morales, MA.; Solorzano-Chavez, EG.... (2022). Stability of the Cellic CTec2 enzymatic preparation immobilized onto magnetic graphene oxide: Assessment of hydrolysis of pretreated sugarcane bagasse. Industrial Crops and Products. 183:1-14. https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2022.114972

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/194764

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Título: Stability of the Cellic CTec2 enzymatic preparation immobilized onto magnetic graphene oxide: Assessment of hydrolysis of pretreated sugarcane bagasse
Autor: Paz-Cedeno, Fernando Roberto Carceller-Carceller, Jose Miguel Iborra Chornet, Sara Keitel Donato, Ricardo Ruiz Rodriguez, Anselmo Fortunato Morales, Marco Antonio Solorzano-Chavez, Eddyn Gabriel Miranda Roldán, Ismael Ulises Veloso de Paula, Ariela Masarin, Fernando
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2024-09-01
Resumen:
[EN] Sugarcane bagasse (SB) was subjected to enzymatic hydrolysis using an enzyme cocktail immobilized on magnetic graphene oxide particles (GO-MNP). The thermal, storage, pH, and operational stabilities of the immobilized ...[+]
Palabras clave: Sugarcane bagasse , Enzyme immobilization , Enzymatic hydrolysis , Biocatalyst reuse , Second-generation ethanol , Magnetic graphene oxide
Derechos de uso: Embargado
Fuente:
Industrial Crops and Products. (issn: 0926-6690 )
DOI: 10.1016/j.indcrop.2022.114972
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2022.114972
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PGC2018-097277-B-I00/ES/MEJORA DEL CONCEPTO DE BIORREFINERIA MEDIANTE IMPLEMENTACION DE NUEVOS PROCESOS CATALITICOS CON CATALIZADORES SOLIDOS DE METALES NO NOBLES PARA LA PRODUCCION DE BIOCOMPUESTOS/
info:eu-repo/grantAgreement/FAPESP//2018%2F06241e3/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//SEV-2016-0683/
info:eu-repo/grantAgreement/CAPES//001/
Agradecimientos:
FAPESP, contract number 2018/06241-3 funding this paper. Coordination of Improvement of Higher Education Personnel (CAPES) financed the doctoral scholarship of Fernando Roberto PazCedeno in Brazil and in the Universitat ...[+]
Tipo: Artículo

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