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Physicochemical and Techno-Functional Properties of Dried and Defatted Porcine Liver

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Physicochemical and Techno-Functional Properties of Dried and Defatted Porcine Liver

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Abril-Gisbert, B.; Sanchez-Torres, E.; Toldrà Alegret, M.; Benedito Fort, JJ.; Garcia-Perez, J. (2022). Physicochemical and Techno-Functional Properties of Dried and Defatted Porcine Liver. Biomolecules. 12(7). https://doi.org/10.3390/biom12070926

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/194932

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Título: Physicochemical and Techno-Functional Properties of Dried and Defatted Porcine Liver
Autor: Abril-Gisbert, Blanca Sanchez-Torres, E.A. Toldrà Alegret, Mònica Benedito Fort, José Javier Garcia-Perez, J.V.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Porcine liver has a high nutritional value and is rich in proteins, minerals, and vitamins, making it an interesting co-product to alleviate the growing global demand for protein. The objective of this study was to ...[+]
Palabras clave: Porcine liver , Liver protein , Drying , Defatting , Physicochemical characteristics , Techno-functional properties
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Biomolecules. (eissn: 2218-273X )
DOI: 10.3390/biom12070926
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/biom12070926
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AGENCIA ESTATAL DE INVESTIGACION//RTA2017-00024-C04-03//TECNOLOGIAS EMERGENTES PARA LA OBTENCION DE ZINC-PROTOPORFINA Y PROTEINAS FUNCIONALES A PARTIR DE CO-PRODUCTOS CARNICOS/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//RTA2017-00024-C04-02/
Agradecimientos:
This research was financially supported by the "Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO)" and the "Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria (INIA)" in Spain (Projects RTA2017-00024-C04-03 ...[+]
Tipo: Artículo

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