- -

Impact of common gastrointestinal disorders in elderly on in vitro meat protein digestibility and related properties

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Impact of common gastrointestinal disorders in elderly on in vitro meat protein digestibility and related properties

Mostrar el registro completo del ítem

Hernández-Olivas, E.; Muñoz-Pina, S.; García Hernández, J.; Andrés Grau, AM.; Heredia Gutiérrez, AB. (2022). Impact of common gastrointestinal disorders in elderly on in vitro meat protein digestibility and related properties. Food Bioscience. 46:1-11. https://doi.org/10.1016/j.fbio.2022.101560

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/194949

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Impact of common gastrointestinal disorders in elderly on in vitro meat protein digestibility and related properties
Autor: Hernández-Olivas, Ever Muñoz-Pina, Sara García Hernández, Jorge Andrés Grau, Ana María Heredia Gutiérrez, Ana Belén
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study aimed to in vitro evaluate the impact of common gastrointestinal (GI) alterations appearing with aging on protein digestibility, and functional related properties, in four different meats (chicken, turkey, ...[+]
Palabras clave: Meats , Gastrointestinal digestion , Aging , Proteolysis , ACE inhibition , Antioxidant activity
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Bioscience. (issn: 2212-4292 )
DOI: 10.1016/j.fbio.2022.101560
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2022.101560
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GENERALITAT VALENCIANA//AICO%2F2018%2F289//ALTERACIONES DIGESTIVAS EN POBLACION SENIOR Y SU INFLUENCIA EN LA DIGESTIBILIDAD DE NUTRIENTES./
info:eu-repo/grantAgreement/CONACYT//306682/
Agradecimientos:
This work was supported by the Generalitat Valenciana [grant number: AICO/2018/289] . Also, Ever Hernandez-Olivas was a benefi-ciary of a pre-doctoral grant from the Mexican National Council of Science and Technology ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem