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Cider apple pomace as a source of nutrients: Evaluation of the polyphenolic profile, antioxidant and fiber properties after drying process at different temperatures

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Cider apple pomace as a source of nutrients: Evaluation of the polyphenolic profile, antioxidant and fiber properties after drying process at different temperatures

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Llavata-Cabrero, B.; Picinelli, A.; Simal, S.; Carcel, JA. (2022). Cider apple pomace as a source of nutrients: Evaluation of the polyphenolic profile, antioxidant and fiber properties after drying process at different temperatures. Food Chemistry: X. 15:1-8. https://doi.org/10.1016/j.fochx.2022.100403

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/195288

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Título: Cider apple pomace as a source of nutrients: Evaluation of the polyphenolic profile, antioxidant and fiber properties after drying process at different temperatures
Autor: Llavata-Cabrero, Beatriz Picinelli, A. Simal, S. Carcel, Juan A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Apple pomace, the by-product of the cider industry, contains a high content of antioxidant compounds and dietary fiber. Drying would allow its preservation for a later use. The aim of this study was to evaluate the ...[+]
Palabras clave: By-product , Drying kinetics , Antioxidant properties , Alcohol insoluble residue , Fiber properties
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry: X. (eissn: 2590-1575 )
DOI: 10.1016/j.fochx.2022.100403
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fochx.2022.100403
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-106148RR-C42/ES/INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR: INTENSIFICACION DE PROCESOS Y EVALUACION DE SOSTENIBILIDAD/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV-VIN//PAID-01-19-24//Influencia de las condiciones de secado de subproductos./
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-106148RR-C43/ES/INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR. ALIMENTOS VEGANOS CON VALOR AÑADIDO PARA LOS SECTORES AGROINDUSTRIAL Y HORECA/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the grant PID2019-106148RRC42 and PID2019-106148RRC43 funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033, the grant for open access charge of the Universitat Politècnica de València ...[+]
Tipo: Artículo

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