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Nanotechnology in the agri-food sector: Consumer perceptions

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Nanotechnology in the agri-food sector: Consumer perceptions

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Gómez-Llorente, H.; Hervás, P.; Pérez-Esteve, É.; Barat Baviera, JM.; Fernández Segovia, I. (2022). Nanotechnology in the agri-food sector: Consumer perceptions. NanoImpact. 26:1-10. https://doi.org/10.1016/j.impact.2022.100399

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/195610

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Metadatos del ítem

Título: Nanotechnology in the agri-food sector: Consumer perceptions
Autor: Gómez-Llorente, Héctor Hervás, Pau Pérez-Esteve, Édgar Barat Baviera, José Manuel Fernández Segovia, Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The purpose of this work was to evaluate Spanish consumers' opinions on using nanotechnology in food processing and packaging. For this purpose, a literature review was carried out in the main research database to ...[+]
Palabras clave: Nanotechnology , Food processing , Packaging , Consumer opinion , Neophobia
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
NanoImpact. (eissn: 2452-0748 )
DOI: 10.1016/j.impact.2022.100399
Editorial:
Elsevier BV
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.impact.2022.100399
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-101599-B-C21/ES/DESARROLLO Y APLICACION DE SISTEMAS ANTIMICROBIANOS PARA LA INDUSTRIA ALIMENTARIA BASADOS EN SUPERFICIES FUNCIONALIZADAS Y SISTEMAS DE LIBERACION CONTROLADA/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge the financial support for the experiment reported herein from the Spanish Government (RTI2018101599-B-C21-AR). Héctor Gómez Llorente wishes to thank the Universitat Politècnica de Vaència ...[+]
Tipo: Artículo

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