- -

Physicochemical and sensory properties of biscuits formulated with Tenebrio molitor and Alphitobius diaperinus flours

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Physicochemical and sensory properties of biscuits formulated with Tenebrio molitor and Alphitobius diaperinus flours

Mostrar el registro completo del ítem

Ortolá Ortolá, MD.; Martínez-Catalá, M.; Yuste Del Carmen, A.; Castelló Gómez, ML. (2022). Physicochemical and sensory properties of biscuits formulated with Tenebrio molitor and Alphitobius diaperinus flours. Journal of Texture Studies. 53(4):540-549. https://doi.org/10.1111/jtxs.12692

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/196915

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Physicochemical and sensory properties of biscuits formulated with Tenebrio molitor and Alphitobius diaperinus flours
Autor: Ortolá Ortolá, Mª Dolores Martínez-Catalá, Miguel Yuste Del Carmen, Alberto Castelló Gómez, María Luisa
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The use of insects is considered by Food and Agriculture Organization (FAO) as an alternative source of protein for human and animal food in order to reduce the carbon footprint caused by meat production and to supply ...[+]
Palabras clave: Biscuits , Insect flours , Physicochemical properties and sensory analysis
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Texture Studies. (issn: 0022-4901 )
DOI: 10.1111/jtxs.12692
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: https://doi.org/10.1111/jtxs.12692
Agradecimientos:
Universitat Politecnica de Valencia
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem