- -

Rheological properties of artificial boluses of cereal foods enriched with legume proteins

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Rheological properties of artificial boluses of cereal foods enriched with legume proteins

Mostrar el registro completo del ítem

Gibouin, F.; Van Der Sman, R.; Benedito Fort, JJ.; Della Valle, G. (2022). Rheological properties of artificial boluses of cereal foods enriched with legume proteins. Food Hydrocolloids. 122:1-10. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2021.107096

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/197448

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Rheological properties of artificial boluses of cereal foods enriched with legume proteins
Autor: Gibouin, F. van der Sman, R. Benedito Fort, José Javier Della Valle, G.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The properties of artificial food bolus are studied by dynamic oscillatory and capillary rheometry as functions of bolus water content (WC), in the usual range of saliva hydration, for four cereal products: sponge ...[+]
Palabras clave: Herschel-bulkley model , Interaction coefficient , Modulus , Plant protein , Viscosity
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2021.107096
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2021.107096
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/COST//CA15118/
Agradecimientos:
This work was carried out with the financial support of the regional programme "Food for Tomorrow/Cap Aliment", which is supported by the French Region Pays de la Loire and the European Regional Devel-opment Fund (FEDER) ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem