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Impact of post-harvest treatments on physicochemical and sensory characteristics of coffee beans in Huila, Colombia

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of post-harvest treatments on physicochemical and sensory characteristics of coffee beans in Huila, Colombia

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Cortés-Macías, ET.; Fuentes López, C.; Gentile, P.; Girón Hernández, J.; Fuentes López, A. (2022). Impact of post-harvest treatments on physicochemical and sensory characteristics of coffee beans in Huila, Colombia. Postharvest Biology and Technology. 187:1-9. https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2022.111852

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/197842

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Título: Impact of post-harvest treatments on physicochemical and sensory characteristics of coffee beans in Huila, Colombia
Autor: Cortés-Macías, Erika Tatiana Fuentes López, Cristina Gentile, Piergiorgio Girón Hernández, Joel Fuentes López, Ana
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Post-harvest methods applied on coffee cherries processing impact the resulting physicochemical characteristics, and the roasting modulates the beans composition, influencing their sensory analysis. Thus, this work ...[+]
Palabras clave: Post-harvest , Roasting , Antioxidant capacity , Bioactive components , Caffeine , 5-hydroxymethylfurfural
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Postharvest Biology and Technology. (issn: 0925-5214 )
DOI: 10.1016/j.postharvbio.2022.111852
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2022.111852
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/USCO//USCO-VIPS-3050/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the support of Universidad Surcolombiana for beans processing and roasting (USCO-VIPS-3050) .
Tipo: Artículo

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