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What do Spanish consumers think about employing nanotechnology in food packaging?

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What do Spanish consumers think about employing nanotechnology in food packaging?

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Pérez-Esteve, É.; Alcover, A.; Barat Baviera, JM.; Fernández Segovia, I. (2022). What do Spanish consumers think about employing nanotechnology in food packaging?. Food Packaging and Shelf Life. 34:1-9. https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100998

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/198490

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Título: What do Spanish consumers think about employing nanotechnology in food packaging?
Autor: Pérez-Esteve, Édgar Alcover, Ana Barat Baviera, José Manuel Fernández Segovia, Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Food packaging is essential in food preservation and distribution. This sector is constantly evolving to develop more sustainable packaging materials with greater functionality to guarantee quality and food safety. ...[+]
Palabras clave: Food packaging , Nanotechnology , Spanish consumers , New technologies , Neophobia
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Packaging and Shelf Life. (issn: 2214-2894 )
DOI: 10.1016/j.fpsl.2022.100998
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100998
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-101599-B-C21/ES/DESARROLLO Y APLICACION DE SISTEMAS ANTIMICROBIANOS PARA LA INDUSTRIA ALIMENTARIA BASADOS EN SUPERFICIES FUNCIONALIZADAS Y SISTEMAS DE LIBERACION CONTROLADA/
Agradecimientos:
Funding This work was supported by the Agencia Estatal de Investigacion-Spain (grant number RTI2018-101599-B-C21-AR) .
Tipo: Artículo

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