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Slight Changes in Fruit Firmness at Harvest Determine the Storage Potential of the "Rojo Brillante" Persimmon Treated with Gibberellic Acid

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Slight Changes in Fruit Firmness at Harvest Determine the Storage Potential of the "Rojo Brillante" Persimmon Treated with Gibberellic Acid

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Vilhena, NQ.; Quiles Chuliá, MD.; Gil, R.; Llorca Martínez, ME.; Fernández-Serrano, P.; Vendrell, M.; Salvador, A. (2022). Slight Changes in Fruit Firmness at Harvest Determine the Storage Potential of the "Rojo Brillante" Persimmon Treated with Gibberellic Acid. Horticulturae. 8(2):1-13. https://doi.org/10.3390/horticulturae8020140

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/198759

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Título: Slight Changes in Fruit Firmness at Harvest Determine the Storage Potential of the "Rojo Brillante" Persimmon Treated with Gibberellic Acid
Autor: Vilhena, Nariane Quaresma Quiles Chuliá, Mª Desamparados Gil, Rebeca Llorca Martínez, Mª Empar Fernández-Serrano, Paula Vendrell, Mario Salvador, Alejandra
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Today, the 'Rojo Brillante' persimmons undergoing prolonged storage are treated with giberellic acid, which allows the delay of the harvesting to November-December. Although during this period the fruit maintained ...[+]
Palabras clave: Diospyros kaki Thunb , Cryo-FESEM , Cold storage , Fruit firmness , Fruit ultrastructure
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Horticulturae. (eissn: 2311-7524 )
DOI: 10.3390/horticulturae8020140
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/horticulturae8020140
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AGENCIA ESTATAL DE INVESTIGACION//RTA2017-00045-C02-02//DISEÑO DE ALIMENTOS DE ALTO VALOR NUTRITIVO CON INGREDIENTES OBTENIDOS A PARTIR DEL DESTRIO POSTCOSECHA DE CAQUI/
Agradecimientos:
This research was funded by Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria (INIA) and Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER), through Project RTA2017-00045-C02.
Tipo: Artículo

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