- -

Effect of Increasing the Methionine Level and Reducing the Threonine Level in the Diet of Fast-Growing Rabbits

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of Increasing the Methionine Level and Reducing the Threonine Level in the Diet of Fast-Growing Rabbits

Mostrar el registro completo del ítem

Marín-García, PJ.; Ródenas Martínez, L.; Martinez-Paredes, E.; Moya, V.; Cambra López, M.; Blas Ferrer, E.; Pascual Amorós, JJ. (2023). Effect of Increasing the Methionine Level and Reducing the Threonine Level in the Diet of Fast-Growing Rabbits. Animals. 13(9):1-12. https://doi.org/10.3390/ani13091471

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/201132

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of Increasing the Methionine Level and Reducing the Threonine Level in the Diet of Fast-Growing Rabbits
Autor: Marín-García, Pablo Jesús Ródenas Martínez, Luis Martinez-Paredes, Eugenio Moya, V.J. Cambra López, María Blas Ferrer, Enrique Pascual Amorós, Juan José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The use of diets with optimal levels of amino acids in animal production will cause the animal's productive traits to be better, to have less contamination, etc. This work compares two diets: Diet MMM, with an amino ...[+]
Palabras clave: Rabbit , Growth rate , Protein , Amino acids , Retention , Digestibility
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Animals. (eissn: 2076-2615 )
DOI: 10.3390/ani13091471
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/ani13091471
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2021%2F115/
Agradecimientos:
This study was supported by the Regional Ministry of Innovation, Universities, Science and Digital Society of the Generalitat Valenciana (GV/2021/115).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem