- -

White Wine Phenolics: Current Methods of Analysis

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

White Wine Phenolics: Current Methods of Analysis

Mostrar el registro completo del ítem

Clarke, S.; Bosman, G.; Du Toit, W.; Aleixandre Tudo, J. (2023). White Wine Phenolics: Current Methods of Analysis. Journal of the Science of Food and Agriculture. 103(1):7-25. https://doi.org/10.1002/jsfa.12120

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/202857

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: White Wine Phenolics: Current Methods of Analysis
Autor: Clarke, Sarah Bosman, Gurthwin du Toit, Wessel Aleixandre Tudo, José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] White wine phenolic analyses are less common in the literature than analyses of red wine phenolics. Analytical techniques for white wine phenolic analyses using spectrophotometric, chromatographic, spectroscopic, and ...[+]
Palabras clave: Phenolic compounds , White wines , Chromatography , Spectroscopy , Electrochemistry
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.12120
Editorial:
John Wiley & Sons
Versión del editor: https://doi.org/10.1002/jsfa.12120
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/Winetech South Africa//JT-NP07/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge Winetech South Africa for funding and support under grant number JT-NP07.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem