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The Effect of the Texture of Two Energy Bars on the Oral Processing of Cyclists: An Exploratory Study

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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The Effect of the Texture of Two Energy Bars on the Oral Processing of Cyclists: An Exploratory Study

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Jiménez-Pérez, I.; Aladro-Gonzalvo, AR.; Vera Morán, A.; Camacho-García, A.; Encarnación-Martínez, A.; Pérez-Soriano, P. (2023). The Effect of the Texture of Two Energy Bars on the Oral Processing of Cyclists: An Exploratory Study. Applied Sciences. 13(4). https://doi.org/10.3390/app13042362

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/203537

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Título: The Effect of the Texture of Two Energy Bars on the Oral Processing of Cyclists: An Exploratory Study
Autor: Jiménez-Pérez, Irene Aladro-Gonzalvo, Arian Ramón Vera Morán, Antonio Camacho-García, Andrés Encarnación-Martínez, Alberto Pérez-Soriano, Pedro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Alcoy - Escola Politècnica Superior d'Alcoi
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In cycling, a wide range of ergogenic foods with a variety of flavours, shapes, and textures are available. The timing of their consumption and their correct oral processing can influence the performance of athletes. ...[+]
Palabras clave: Ergogenic aids , Carbohydrates , Cycling , Foot texture , Chewing
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Applied Sciences. (eissn: 2076-3417 )
DOI: 10.3390/app13042362
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/app13042362
Tipo: Artículo

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