- -

Is it possible to combine high content in phenolics with low browning in fruits and vegetables? A case in eggplant

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Is it possible to combine high content in phenolics with low browning in fruits and vegetables? A case in eggplant

Mostrar el registro completo del ítem

Gramazio, P.; Vilanova Navarro, S.; Plazas Ávila, MDLO.; Andújar Pérez, I.; Hurtado Ricart, M.; Herraiz García, FJ.; Prohens Tomás, J. (2013). Is it possible to combine high content in phenolics with low browning in fruits and vegetables? A case in eggplant. Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca : Horticulture. 70(1):115-123. http://hdl.handle.net/10251/40285

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/40285

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Is it possible to combine high content in phenolics with low browning in fruits and vegetables? A case in eggplant
Autor: Gramazio, Pietro Vilanova Navarro, Santiago Plazas Ávila, María de la O Andújar Pérez, Isabel Hurtado Ricart, María Herraiz García, Francisco Javier Prohens Tomás, Jaime
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Demand among consumers for fruits and vegetables with improved contents in bioactive compounds is increasing. In particular, a lot of attention is being paid to phenolic compounds, as they have been reported to present ...[+]
Palabras clave: Breeding , Browning , Chlorogenic acid , Diversity , Genetic map , Polyphenol oxidases , Solanum melongena
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca : Horticulture. (issn: 1843-5254 )
Editorial:
University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca
Versión del editor: http://journals.usamvcluj.ro/index.php/horticulture/article/view/9256
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem