Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.advisor | Golf Laville, Emilio Jesus | es_ES |
dc.contributor.author | Alis Ferrer, Alba | es_ES |
dc.date.accessioned | 2016-03-02T14:03:01Z | |
dc.date.available | 2016-03-02T14:03:01Z | |
dc.date.created | 2015-07-22 | |
dc.date.issued | 2016-03-02 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/61371 | |
dc.description.abstract | This project is based on the creation of a strategic plan for a specialized shop related to personalize baking and afterwards verifying the viability at the actual market. | es_ES |
dc.format.extent | 103 | es_ES |
dc.language | Inglés | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Panaderías | es_ES |
dc.subject | Plan de empresa | es_ES |
dc.subject | Plan estratégico | es_ES |
dc.subject.classification | ORGANIZACION DE EMPRESAS | es_ES |
dc.subject.other | Ingeniería de Organización Industrial-Enginyeria d'Organització Industrial | es_ES |
dc.title | Strategic planning and viability of a personalized artisan bakery Cuina Clara | es_ES |
dc.type | Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado | es_ES |
dc.rights.accessRights | Cerrado | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Alcoy - Escola Politècnica Superior d'Alcoi | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Alis Ferrer, A. (2015). Strategic planning and viability of a personalized artisan bakery Cuina Clara. http://hdl.handle.net/10251/61371. | es_ES |
dc.description.accrualMethod | Archivo delegado | es_ES |