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Physical and bioactive properties of corn starch - buttermilk edible films

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Physical and bioactive properties of corn starch - buttermilk edible films

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Moreno Marro, O.; Pastor Navarro, C.; Muller, J.; Atarés Huerta, LM.; Gonzalez Martínez, C.; Chiralt, A. (2014). Physical and bioactive properties of corn starch - buttermilk edible films. Journal of Food Engineering. 141:27-36. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2014.05.015

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64018

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Metadatos del ítem

Título: Physical and bioactive properties of corn starch - buttermilk edible films
Autor: Moreno Marro, Olga Pastor Navarro, Clara MULLER, JUSTINE Atarés Huerta, Lorena María Gonzalez Martínez, Chelo Chiralt, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effect of incorporating different ratios of both non-heated and heated (95 ºC) buttermilk (BM) to corn starch (CS) films was analyzed in terms of its structural, mechanical, barrier, optical and bioactive properties. ...[+]
Palabras clave: Edible films , Corn starch , Buttermilk , Heat treatment
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 ) (eissn: 1873-5770 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2014.05.015
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2014.05.015
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-06-11-2013/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2013%2F152/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20694/ES/FILMS Y RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES%2FBIODEGRADABLES, CON ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y ANTIOXIDANTE, PARA USO ALIMENTARIO. UTILIZACION DE PROCESADO EN HUMEDO Y EN SECO./
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support provided by Universitat Politecnica de Valencia-Spain (PAID-06-11-2013), Generalitat Valenciana-Spain (GV/2013/152), and Ministerio de Educacion y Ciencia-Spain (Project ...[+]
Tipo: Artículo

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