Visualizaciones | |
---|---|
Thermodynamic approach to equilibrium isotherms in salted structured food | 247 |
mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Thermodynamic approach to equilibrium isotherms in salted structured food | 4 | 1 | 3 | 14 | 4 | 4 | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
Fito;Fito;Betoret - THERMODYNAMIC APPROACH TO EQUILIBRIUM ISOTHERMS IN SALTED STRUCTURED FOOD.pdf | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 147 |
China | 26 |
Francia | 12 |
Alemania | 11 |
Perú | 9 |
España | 7 |
Japón | 7 |
Suecia | 6 |
Irlanda | 5 |
Argentina | 4 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 60 |
Louisville | 22 |
Boardman | 11 |
Hangzhou | 8 |
Tokyo | 7 |
Mountain View | 6 |
Villeurbanne | 6 |
Des Moines | 5 |
Dublin | 5 |
Beijing | 4 |